Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

a pain in the....


Οι σχέσεις (ερωτικές-φιλικές) είναι σαν το σπυρί στον κώλο!!

Όχι δεν είμαι υπερβολική, δεν με έχει πιάσει πάλι υστερία απλά βλέπω αρκετά κοινά. Ας αρχίσουμε με τα βασικά λοιπόν.

1. Πετάγονται πάντα την πιο ακατάλληλη στιγμή. Το σπυρί στον κώλο πάντα θα σου βγει όταν θέλεις να βάλεις μαγιό, ένα καυτό σορτς ή να βάλεις κάτι σέξι για το αγόρι σου. Η σχέση έρχεται πάντα την στιγμή που δεν την θέλεις είτε γιατί θέλεις λίγο χρόνο να μείνεις μόνος, να τσιλημπουρδίσεις, να παρτάρεις τσουπ πετάγεται και τα χαλάει όλα.

2. Όσο τα ξύνεις σε τρώνε και όσο σε τρώνε τα ξύνεις. Εντάξει για το σπυρί είναι αυτό που λέει στην κυριολεξία! για την σχέση λίγο πολύ φαντάζεσαι. Όταν αρχίσεις να ψάχνεις πράγματα είτε είναι "ψίλοι στα αυτιά μου μπήκανε" είτε είναι (για φίλους) λόγια πισώπλατα κλπ τόσο πιο βαθιά στα σκατά πέφτεις και τρελαίνεσαι και σε πιάνει υστερία και αρχίζεις να πιστεύεις ότι όλο το σύμπαν συνωμοτεί τριγύρω σου με πρώτο θέμα την εξόντωσή σου. Εννοείται πως αν δεν είσαι τόσο περίεργος ώστε να σκαλίσεις καταστάσεις θα έρθουν οι ίδιες να σε βρουν και να αρχίσουν να σου τρων το μυαλό μέχρι να "ξυστείς".

3. Όταν κάθεσαι σε ενοχλούν μέχρι αηδίας. Και πάλι για τα σπυράκια όλοι το πιάνουμε. Οι σχέσεις από την άλλη, όταν είσαι σε φιλική είτε ερωτική φροντίζουν να μην κάτσεις και αν κάτσεις εκτός ότι χτυπάει το κινητό 25ώρες το 24ωρο μουτρώνουν κιόλας γιατί βαριέσαι την παρέα τους, έχεις γίνει μονόχνοτος και αφιερώνεις όλο τον χρόνο στον δικό σου/άλλη κολλητή.

4. Για να τα αφαιρέσεις θέλεις είτε βοήθεια από άλλον είτε καθρέφτη. Τα σπυράκια σε εκείνο το σημείο είναι δύσκολο πράγμα να τα καταπολεμήσεις, όπως και οι σχέσεις που είναι μακροχρόνιες συμβαίνουν από την μία μέρα στην άλλη αλλά όταν θες να τις ξεφορτωθείς δεν ξέρεις πως...Με το σπυράκι είναι εύκολο αρκεί να έχεις ένα άτομο πολύ έμπιστο που να μην ντρέπεσαι τόσο ώστε να του βγάλεις τον κώλο στην μούρη και να στο σκάσει με συνοπτικές διαδικασίες, εδώ το κακό είναι ότι δεν παίρνεις αρκετή ικανοποίηση γιατί την δουλειά την έκανε άλλος ναι μεν ξαλάφρωσες αλλά δεν μπόρεσες να δεις το σιχαμένο πύον να εγκαταλείπει το όμορφο πωπουδάκι σου. Με τις σχέσεις είναι αντίστοιχο, όταν βρεις κάποιον άλλο που σε καταλαβαίνει και άξιο εμπιστοσύνης τον βάζεις μπροστάντζα και λύνει αυτός τα θέματά σου, ξαλαφρώνεις αλλά δεν ικανοποίησε γιατί όπως και να το κάνουμε άλλος έβαλε λάδι άλλος βγήκε λάδι. Τέλος υπάρχει και η δεύτερη επιλογή, ο καθρέφτης, με το σπυράκι θα παιδευτείς λίγο μέχρι να κεντράρεις και να συντονίσεις τα χέρια σου να λειτουργούν ανάποδα σύμφωνα με τον καθρέφτη αλλά το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για εσάς μιας και τα κάνατε όλα μόνοι σας. Τώρα όσο αφορά στις σχέσεις ο καθρέφτης στο κώλο είναι στην κυριολεξία αυτό που καταφέρνουν οι περισσότεροι συνήθως όταν προσπαθούν να τερματίσουν μία σχέση "δικαιολογίες του κώλου ή και αλλιώς τα κάναμε κώλο"!!

Καλή επιτυχία με την αφαίρεση για τους πιο υπομονετικούς υπάρχουν και οι καταπραυντικές κρέμες και τα βρακάκια χωρίς λάστιχο.

2 σχόλια:

off with your head