Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Extreme καναπές



Μετά το bunjee jumping, το sky surfing, το base jumping και το aggressive inline skating έρχεται το extreme couching ή αλλιώς γνωστό και ως extreme καναπές!!!

Το συγκεκριμένο σπορ είναι άκρως επικίνδυνο και μερικές φορές θανατηφόρο (βλέπε πεθαίνω από βαρεμάρα). Για να γίνεις μάστερ απαιτεί δεξιότητα, αυτοσυγκέντρωση, ικανότητα χειρισμού πολλαπλών αντικειμένων ταυτόχρονα και πολύ ελεύθερο χρόνο, αν είσαι άνεργος ακόμα καλύτερα.

Τι θα χρειαστείτε, αλλιώς ποιος είναι ο κατάλληλος εξοπλισμός για αυτό το άθλημα. Καταρχήν ένα ευρύχωρο καναπέ κατά προτίμηση τριθέσιο ή τετραθέσιο αναλόγως τα κιλά σας και το ύψος σας. Ο γωνιακός καναπές συνίσταται (για τους φανατικούς του αθλήματος, αν είστε πρωτάρης μην το δοκιμάσετε) απαγορεύεται και σε καμία περίπτωση μην δοκιμάσετε από τριθέσιο και κάτω είναι πολύ επικίνδυνο ως κουτό!

Βασικοί κανόνες του σπορ, κοινώς τι πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε να ανεβάζεται την αδρεναλίνη. Το extreme couching είναι ξαναλέω άκρως επικίνδυνο και εθιστικό, να μην προτιμηθεί σε ηλικίες κάτω των 17 χωρίς την επιτήρηση γονέα.

Κανόνας νούμερο 1: Προμηθευόμαστε με ένα δίσκο με τα απαραίτητα σύνεργα που για τον καθένα ποικίλουν φυσικά, εγώ ενδεικτικά θα πω την προτίμησή μου, τσιγάρα, τασάκι, καφές, νερό με πάγο (αν είναι καλοκαίρι), χαρτί (αν έχετε αλλεργίες) και μαξιλάρια. Ο σκοπός αυτών των αντικειμένων είναι απλός, και συμβαίνει για να μην παραβιάσουμε τους παρακάτω κανόνες.

Κανόνας νούμερο 2: Τηλεκοντρόλ τηλεόρασης, κινητά, σταθερό τηλέφωνο, τηλεκοντρόλ aircodition και laptop είναι απαραίτητα (αν δεν κατέχετε τότε είστε ερασιτέχνης και καλύτερα να πάτε για bunjee jumping) και πρέπει να βρίσκονται εντός του FIR(FIR= εναέριος χώρος καναπέος) του καναπέ.

Κανόνας νούμερο 3: Το σπορ περιλαμβάνει extreme streching, χειρισμό τηλεκοντόρ, mouse και τσιγάρου ταυτόχρονα (για πολύ προχωρημένους και περιοδικές ρουφηξιές καφέ), οριζόντια και κάθετη θέση σώματος εναλλάξ και αναλόγως την ώρα, χωρίς τη χρήση τραπεζιού ή οποιοδήποτε άλλου βοηθήματος (θα θεωρηθεί ερασιτεχνισμός, καταπάτηση κανόνων και αποκλεισμός από το ετήσιο πρωτάθλημα).

Κανόνας νούμερο 4: Απαγορεύεται αυστηρά το άνοιγμα πόρτας, ψυγείου, πλυντηρίου και οποιασδήποτε άλλης ηλεκτρονικής συσκευής (εξαιρείται τηλεόραση, pc και playstation) μετά το κάθισμα στον καναπέ. Επιτρέπεται η περιστασιακή επίσκεψη στο wc, για extreme και φανατικούς του σπορ μέχρι 4 φορές για begginers πάσο απεριορίστων διαδρομών καθώς και για ηλικίες άνω των 40 με εμφανή και δικαιολογημένη ακράτεια

Και τώρα που τελειώσαμε με τους κανονισμούς και τα διαδικαστικά, οι εγγραφές ξεκινάνε από αύριο μία με τέσσερις το μεσημέρι σπίτι μου, με μια μικρή προσομοίωση και δοκιμή. Θα μοιραστούν φυλλάδια και καφές και θα απαντηθούν τυχόν απορίες. Το τσιγάρο επιτρέπεται. Αν χάσετε την μέρα εγγραφής μην έρθετε οποιαδήποτε άλλη μέρα διότι προπονούμαι για το Ευρωπαϊκό

Με εκτίμηση Χριστίνα Corleone

2 σχόλια:

  1. χαχαχαχα δεν προλαβαινω να ερθω....τη,.εγγραφη μπορω να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xristinaaaa!!!"Γραφεις"!!!!!!!!!!!!!κι ας κοντευω την ηλικια της ΑΚΡΑΤEΙΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

off with your head